Vinovativa är en av de
exklusivt utvalda
vinleverantörer som
samarbetar med Nores

Nores är Skandinaviens ledande inköpssamarbete för hotell och restauranger och omfattar idag närmare 900 medlemmar i Sverige och Norge. Nores har valt ut ett fåtal strategiska vinleverantörer för sina medlemmar i Sverige, däribland Vinovativa.

 

Mer information för dig som noresmedlem

Här kan du hitta kontaktuppfiter samt få tillgång till produktdatabas och priser för dig som Noresmedlem.

produkter och prislista

Du kan få tillgång till Norespriser och sortiment på följande sätt: 1. Via Noresportalen där vårt fullständiga sortiment och priser finns. 2. Skicka ett mail till christian@vinovativa.se så får du lösen till vår interna Noressida där du kan ladda ned vår prislista och söka i vår produktdatabas.

Logga in här

 

kontakt

 Christian Monteil
Key Account Ansvarig HoReCa
Mail: christian@vinovativa.se
Tel: 070-713 48 45070-713 48 45

Nyheter från oss 

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev riktad särskild till dig som är Noresmedlem för att få löpande information om nyheter, kampanjer samt inbjudningar till evenemang och provningar.

 

Restaurang/dryckeslistan

lägg order direkt via hemsidan!

Med vår nya hemsida kan du nu lätt browsa igenom vårt sortiment och lägga till viner i din dryckeslista. Har du hittat ett vin du vill köpa klickar du enkelt på lägg till. När du är färdig går du in på din dryckeslista, väljer antal flaskor och skickar in din order till oss! Lätt som en plätt. Var noga med att ange din restaurang.

Börja handla

 

EKO i fokus

Våra ekologiska viner

Är du på jakt efter ekologiska viner? Då har du kommit helt rätt! Följ länken för att hitta vårt ekologiska utbud. Från Argentina till Nya Zealand, Frankrike, Italien, Spanien, Tyskland och mycket mer.

Läs mer

Event

Mässor & Evenemang  

Här kan du läsa mer om vilka mässor samt andra evenemang vi kommer vara med på under året. Både restaurang- och konsumentrelaterat. Hoppas vi ses!

 

 

Spana in vårt kalendarium här!

Prenumerera på nyhetsbrev
från oss för dig som Noresmedlem!

E-postadress
Foretag
Välj prenumeration
Prenumerera på NyheterNoreskampanj!

villa conchi nores

 

Kontakta din säljare