Vinovativas Fanclub ger många förmåner för den med intresse för mat och vin.
Gå med redan idag!

Vinovativas vinklubb är något för alla. Från den inbitne vinkännaren med stenkoll på terroir och maceration till nybörjaren som precis har fått upp ett intresse för det här med vin. Att vara med i vår vinklubb innebär förhandsinformation, inbjudan till event, möjligheten att träffa vinmakare, ta del av recept matchade med våra viner och mycket mer! Vinovativa Fanclub är såklart kostnadsfritt. Välkommen till oss!

Gå med i Vinovativa Fanclub!

Vänligen fyll i nedanstående formulär. E-postadress måste anges, övriga uppgifter är frivilliga. Du måste ha fyllt 25 år för att gå med i vår vinklubb.


Namn
Efternamn


Förmåner som Fanclubmedlem

Att vara med i Vinovativas Fanclub är kostnadsfritt och här nedan listar vi några av de förmåner som kommer med att vara medlem i vår vinklubb.
 

Nyheter

Var först på bollen! Som medlem i Vinovativas Fanclub får du förhandsinformation om viner vi lanserar på Systembolaget. Vi matchar dessutom våra viner med recept från världens alla hörn!

Events

På jakt efter nya upplevelser? Ibland har vi producenter på besök och då har du chansen att träffa vinmakare samt prova deras viner i härliga miljöer hos någon av våra restaurangkunder. Vi bjuder även in till provningar och mingel som vi har för Fancluben. 

 

Viner för klubben

Bjud dina vänner på något de aldrig har provat förut! Ibland tar vi in mindre volymer av ett vin från någon av våra producenter exklusivt för klubben.

Privatimport

Har du druckit ett vin på restaurang och hittar det inte på Systembolaget? Som medlem har du möjlighet att privatimportera vårt övriga sortiment! 

Läs mer här

Vinovativa följer EU:s Allmänna Dataskyddsförordning, GDPR. Vi använder endast dina uppgifter för att skicka information gällande vår verksamhet till dig. När du går med i Vinovativa Fanclub kommer vi att skicka erbjudanden och information till dig. Detta gäller allt från inbjudningar till vinprovningar och middagar, nyheter i vårt sortiment, recept matchade till våra viner eller erbjudanden från våra partners. Här kan du läsa vår personuppgiftspolicy.

Du kan när som helst avregistrera dig från våra nyhetsbrev genom att klicka på länken avregistrera dig här som alltid finns längst ned i våra nyhetsbrev eller använda formuläret ovan.