Information om hantering av personuppgifter
Vinovativa värnar om din personliga integritet. För oss är det viktigt att du vet hur dina personuppgifter används. I denna integritetspolicy ger vi dig information om hur vi hanterar dina personuppgifter i samband med att du registrerar dig till våra nyhetsbrev. Vinovativa Fanclub är en konstnadsfri medlemsklubb för vinintresserade privatpersoner som är minst 25 år. Vinovativa Fanclub är en marknadsförings- och informationskanal för alkoholhaltiga drycker där vi upplyser besökaren om produkter tillgängliga på den svenska marknaden, tillhandahållna av Vinovativa AB.

Vem är ansvarig för dina personuppgifter?
Vinovativa Fanclub ägs av Vinovativa AB Org. 556657-5436 som är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att begära ett besked om vilka personuppgifter vi behandlar om dig genom att skicka en förfrågan till fanclub@vinovativa.se

Vilka personuppgifter samlas in av Vinovativa?
Vinovativa använder sig inte utav Cookies på www.vinovativa.se utan dina uppgifter sparas endast om du aktivt går med i Vinovativa Fanclub. Information som sparas för Vinovativa Fanclub är namn, email adress och eventuellt ort för att få så relevant information från oss som möjligt.

Hur lagras dina personuppgifter?
Dina personuppgifter lagras av APSIS. För att läsa hur dina personuppgifter lagras klicka här.

När samlar vi in dina personuppgifter?
När du har lämnat personuppgifter till oss på Vinovativa, använder vi dessa uppgifter för de ändamål och med stöd den lagliga grund som anges nedan:

Varför behandlar Vinovativa dina personuppgifter?
När du har lämnat personuppgifter till oss på Vinovativa, använder vi dessa uppgifter i nedan nämnda fall:

  1. För att kunna skicka generell marknadsföring (nyhetsbrev) och personlig direktmarknadsföring via e-post eller sociala medier Att fullfölja de åtaganden vi informerat om i Vinovativa Fanclubs medlemsförmåner är grunden för behandling av personuppgifterna. Behandlingen är nödvändig för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser gentemot dig, t.ex. informera dig om nyheter i vårt sortiment, inbjudningar till vinprovningar och middagar, recept matchade med våra viner eller erbjudanden från våra partners.

2. För att kunna genomföra ditt deltagande i tävlingar och event Den lagliga grunden är vårt berättigade intresse av att vi ska ha möjlighet att administrera eller följa upp tävlingar och events t ex bekräftelse på anmälningar eller frågor eller information om vinnare.

När vi kan komma att dela dina uppgifter
Vi delar aldrig dina uppgifter utanför Vinovativa Fanclub.