En bubblande nyhet – Villa Conchi Cava Brut Selección

Villa Conchi är en Cava framtagen av Javier Gallareta som är en av Spaniens mest spännande vinentreprenörer. Druvorna kommer från högkvalitativa vingårdar i hjärtat av Penedès för att skapa en elegant, karaktärsfull och modern Cava. Vid köp av 6 flaskor levereras vinerna i en elegant låda som kan användas som ishink. Perfekt för årets alla festligheter.

Villa Conchi är framtagen av Javier Gallareta som är en av Spaniens mest spännande vinentreprenörer. Hans vision var att skapa en ny typ av Cava som var mer karaktärsfull, elegant och modern. Under 2009 reste han över hela Katalonien för att hitta vingårdar som kunde möta hans krav och i hjärtat av Penedès hittade han den höga kvalitet och stil som han letade efter. Resultatet blev slutligen Villa Conchi Cava Brut Selección och namnet är en hyllning till Javiers mamma, Conchi, som var hans inspirationskälla för elegans och stil. Villa Conchi Cava Brut Selección är alltså inte bara en modern och elegant Cava utan även en hyllning till en inspirerande kvinna! Javier Gallareta kompromissar aldrig med kvaliteten och resultatet är flera priser på internationella tävlingar runt om Europa.

Villa Conchi Cava Brut Selección består förutom de klassiska Cavadruvorna Parellada (30%), Xarello (30 %) och Macabeo (30 %) även utav en skvätt Chardonnay (10%). Resultatet är en elegant, modern och uppfriskande Cava. Välbalanserad och karaktärsfullt fruktig med toner av citrus och röda äpplen. Eftersmaken är angenämt brödig. Passar utmärkt som aperitif eller till elegantare rätter såsom skaldjur.

Priset för den stilfulla Cavan Villa Conchi Cava Brut Selección (artnr 81501) är 109 kronor. Vid köp av 6 flaskor kommer vinerna i en elegant låda som kan användas som ishink. Perfekt för årets alla festligheter!

Och så en liten anekdot! Känner du igen färgen Tiffany Blue? Den ikoniska juveleraren Tiffany’s klassiska färg pryder Villa Conchi Cava Brut Selección och andas lyx och elegans precis som den klassiska juveleraren som startade upp sin 5th Avenue butik på 40-talets Manhattan.

Beställ din låda redan idag!